Excalibur Networks Event

Wij maken van ondernemers, ridders en jonkvrouwen!

2 tot 3x per jaar organiseert Excalibur Networks een EXCLUSIEF meerdaags matchmaking netwerk event waar wel uitgekozen ondernemers specifiek gematched worden om voor elkaar een katalysator te zijn in elkaars onderneming en leven.

We richten ons uitsluitend op waardengedreven en enthousiaste ondernemers die honger hebben. Honger tot groei als mens, ondernemer en zich bewust zijn dat een netwerk van gelijkgestemden hierbij één van de grootste troeven is als mens en ondernemer.

Ondernemers die een short cut zoeken om hun onderneming naar het volgende niveau te brengen. Ondernemers die weten dat een netwerk bouwen een investering vergt en dit willen versnellen. Ondernemers die weten dat deze investering zich dubbel en dik terug verdient.

Bovendien staat elk meerdaags netwerk event in het teken van jouw ontwikkeling en groei als mens en ondernemer.

Dit match making event organiseer ik sinds 2016 en is de voorbije edities altijd internationaal geweest. Waarbij zelfs deelnemers van over heel Europa invliegen, om hier deel van te kunnen uitmaken.

Waarom is Excalibur Networks Event nu zó exclusief?

  • Elke deelnemer doorloopt een hele procedure alvorens hij of zij wordt toegelaten.
  • Wij selecteren op waarden als ethiek, normen, discretie en vertrouwen.
  • Na de eerste selectie gaan we met elke geselecteerde een gesprek aan én hieraan gekoppeld wordt een assessment gekoppeld twv. €197 (marktwaarde) wat je ook aangeleverd krijgt na afloop van de de assessment.
  • Met deze assessment én mijn matching skills laten we max. 12 ondernemers toe.
  • In dit meerdaags event zal je leren hoe jij voorgoed vaarwel zegt tegen energie vampieren. Je krijgt deze eeuwenoude vergeten technieken aangeleerd door mijzelf. Bovendien gebruiken we de omgeving als verlengde gereedschapsbox.
  • ‘life will never be the same again’ na dit event.

We verblijven op 10min van Durbuy op een geheime locatie die je wordt meegedeeld eens je volledig geselecteerd en goedgekeurd bent. De woning waar we verblijven ligt op een leylijn in een eeuwenoude omgeving die traditie en energie en geschiedenis uitademen.

Waar mythische wezens thuis zijn en de magische Excalibur en Koning Arthurlegende opnieuw tot leven komt!

Doorheen dit meerdaags event staat verbinding centraal. Want enkel vanuit verbinding ontstaat vertrouwen. En net dit ingrediënt is primordiaal noodzakelijk om een relatie voor het leven te bouwen.

Zo kom je in contact met 1 of meerdere experten van Excalibur Networks die jou laten transformeren.

Tenslotte wordt je volledig ontzorgt en laten wij de magie op je los zoals je nog nooit ervaren hebt.

ALLE deelnemers van deze Excalibur Networks Events worden na afloop lid van de Orde van Excalibur. Een exclusieve groep van waardengedreven ondernemers die de kans krijgt om met elkaar contact te blijven houden. Deze exclusieve groep van ondernemers krijgen de kans te putten uit een kennisbank met geheime, exclusief toegankelijke content, etc. En uiteraard de mogelijkheden om hun business explosief te laten groeien.

Voel je je aangesproken en wil jij hiervan deel uitmaken? Contacteer me snel via info@excaliburacademie.be want de plaatsen zijn beperkt!