Hanne Verbaeten

Ik ben Hanne Verbaeten aka MissViss. Ik help ondernemers een krachtig authentiek bedrijfsimago neerzetten. Waarom? Omdat ik wil dat ondernemers een op maat ontworpen visitekaartje kunnen tonen aan potentiële klanten en dan vol vertrouwen denken: “Wel, dat ben ik nu echt! Dat is volledig waar ik voor sta. Het straalt mijn missie uit”. Dat gevoel is magisch voor mij, dat is waar ik naar streef bij elk ontwerp dat ik maak.

Verder stel ik mezelf graag voor als spontane, goedlachse vrouw uit het Antwerpse Kapellen. mama van 2 kindjes Alexander 10j en Louise 7j… en creatieve duizendpoot. Thirty-going-on-forty en what you see is what you get. Yep, dat ben ik. 

Wat geeft mij energie?
Mijn ideeën gebundeld met de energie van de klant omzetten in een mooi ontwerp dat perfect die waarden uitstraalt die de klant met zijn bedrijf voor ogen heeft.  

Een imago voor een zaak kunnen scheppen waar de klant trots op is,  zodat hij zijn bedrijf vol zelfvertrouwen in de markt kan zetten en doen groeien.

Mijn Missie? Human Design!
Daarbuiten kan ik me helemaal verliezen, lees: terugvinden, in de leer van Human Design.

Na een moeilijke periode in mijn leven bracht een vriend me in contact met de leer van Human Design. Een ware eye-opener. Op basis van jouw unieke geboortedatum, -plaats en -tijd krijg je een analyse van jouw Human Design.   Het is een systeem waarmee je tot dieper inzicht komt in jezelf, je ware essentie (terug) ontdekt.  Hoe je functionneert, hoe jij best je beslissingen neemt.  Jouw eigen Human Design is als een compas, een blauwdruk die je helpt je ware “zelf” te leven en anderen rondom jou beter te begrijpen.  

•          Wat maakt mij uniek? waarom doe ik de dingen die ik doe? 

•          Wie ben ik werkelijk? Hoe ben ik gewired?

•          Hoe kan ik mijn leven leiden op een manier die bij mij past? 

Daar geeft Human Design jou een antwoord op. 

Maar ook op vlak van relaties of jouw loopbaan en hoe teamleden op de werkvloer met elkaar omgaan kan Human Design helderheid bieden.

Twee jaar geleden heeft me dit experiment zo gegrepen dat ik niet anders kan dan het zoveel mogelijk met de wereld te delen.  Samen met Jan Vandervorst breng ik Human Design naar België en dit onder de naam: ATMAN.