Harry van Hest

Ben je op zoek naar een gastspreker die een leerzame voordracht ook boeiend en ‘plezant’ kan brengen? Dat kan ik jou wellicht helpen.

Mijn carrière mocht ik beginnen als presentator bij Radio 2 en zo kreeg ik al snel de kans om uit te groeien tot een veel gevraagde presentator/moderator in België. Doorheen de jaren kreeg ik ook de kans om te evolueren als ‘gastspreker’, zeker wanneer het gaat over het optimaliseren van de communicatie in bedrijven. Hierbij denken we dan aan lezingen over beter omgaan met klanten, voordrachten die leidinggevende en/of medewerkers motiveren, seminars of workshops gericht op het optimaliseren van interne en externe communicatie en/of het intern of extern netwerken.

Geregeld krijg ik daarbij de reactie dat ik echt wel een positief verschil maak. Dat doet alvast deugd, maar hoe komt dat dan?

Men zegt mij wel eens dat het ligt aan de vele beelden die ik gebruik, waardoor mijn presentaties als een film de aandacht vasthouden.

Wat blijkbaar ook wel helpt dat is dat ik in elke voordracht strategisch gedoseerde momenten van interactie inbouw. Dat houdt het publiek als vanzelf gefocust.

Maar misschien is het ook omdat ik als gastspreker elk seminar, al dan niet met workshops, aanpas aan de wensen en het imago van de opdrachtgevers ?!?

En waar iedereen het mee eens is, dat is dat ik als gastspreker en zeker als presentator/moderator steeds gepaste humor gebruik en dit zowel op een internationaal wetenschappelijk congres, een ontspannen bedrijfs-incentive, een teambuilding of een leerzaam netwerkmoment en zelfs bij een politiek debat.

Zelf denk ik dat het ook wel helpt dat ik als gastspreker en zeker als presentator/moderator mij steeds zo flexibel mogelijk opstel en elke improvisatie als een welgekomen uitdaging zie.

Daar komt nog bij dat ik de veelvuldige ervaringen die ik mocht verzamelen, ook graag deel met anderen (vroeger droomde ik van een loopbaan in het onderwijs).
Daarom geef ik zo graag coaching’s:  spreken voor publiek, stressbeheersing, opbouwen van PPT, mediatraining, enz…

Ben je dus voor jezelf of voor derden op zoek naar een ‘persoonlijke communicatiecoach’ of naar een ‘public speaking coach’ die een groep van medewerkers kan stimuleren om met vertrouwen presentaties te geven, kijk dan vooral even verder in deze site www.gastspreker-Harry.be

PS: Qua taal/talen: Mijn moedertaal is Nederlands maar ik breng al mijn presentaties, trainingen en coachings zowel in het Nederlands en het Engels als in het Frans.

HARPO-Speaker Society’
Ben je op zoek naar een spreker over een specifiek onderwerp? Dan kan onze HARPO-Speakers Society allicht helpen.

Hierin verzamelen wij diverse presentatoren en sprekers die elk hun specifieke sterkte hebben. Dit is een constant groeiende community waar iedereen met een boeiend verhaal welkom is en waar opdrachtgevers gegarandeerd vinden wat ze zoeken. Want vindt men het niet onmiddellijk op onze website dan gaan wij alvast speciaal op zoek.

Hiervoor werkt Speakers Society dan ook samen met agentschappen in het buitenland en hebben wij ook de Professional Speakers Society (PSA) opgericht in België, waardoor wij ook behoren tot de Global Speakers Federation (GSF)

HARPO-Speakers Society is dan ook een echte ‘society’ waarin wij elkaar helpen om steeds te groeien als sprekers of om elkaar aan opdrachten te helpen in de ware netwerk geest.

www.HARPO.be | www.gastspreker-harry.be