My story

Ik help voornamelijk hoogsensitieve ondernemers met hun netwerkvaardigheden zodat ze meer mensen bereiken en hun missie vervullen..

Ik geloof in de kracht van het internet en in een nieuwe generatie ondernemers, spirituele ondernemers – die hun werk bouwen rond het leven dat zij willen. Die waarde leveren vanuit overvloed, authenticiteit en de missie de wereld een stukje mooier te maken. Die durven ondernemen vanuit hun hart-buikconnectie en dat ook tonen. Ondernemers die hun business schaalbaar willen maken, zodat ze de impact vergroten en alles mogelijk wordt!”

Ik ben een gepassioneerd ondernemer, een verbinder en spiritueel ondernemer.

 Door online en offline met elkaar te verbinden en op een slimme manier te werken, door links te gaan waar anderen rechts gaan, voor een leven te kiezen waarin je de leider bent. Daar sta ik voor.

“Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de intelligente. Het is diegene die zich het best kan aanpassen.” – Charles Darwin.

De tijden veranderen in sneltempo. Is jouw bedrijf reeds futureproof? Ben jij in staat om met veranderingen om te gaan?

De ondernemer zelf, de organisatie, alles draait steeds meer om persoonlijkheid om authenticiteit en om echtheid. Ondernemen vanuit het hart, vanuit je intuïtie en door te doen.

Kennis online en offline overbrengen en dat met elkaar verbinden. In combinatie met leiderschap, keuzes maken en scherp zijn in wat je doet en te brengen hebt.

Met een voorliefde van mensen te willen helpen, om hen verder te brengen in hun leven en werk. Vanuit netwerken en op financieel gebied via het aanleren van bouwen van passief inkomsten stromen, financieel geletterheid bevorderen, financiële educatie & persoonlijke ontwikkeling. Want iedereen verdient een passief inkomen.

Doorheen de jaren stootte ik op 3 problemen die zich stelden:

  • Of ik wist niet of de match die ik maakte gelukt was
  • Of ik wist niet of de lead opgevolgd werd
  • Of ik wist niet of er écht resultaat geboekt is..

Alle 3 de problemen resulteren naar het zelfde: De ondernemer wordt hulpeloos achtergelaten op het slagveld van het ondernemerschap. Net op dat moment dat hij/zij het meest hulp nodig heeft.

Dus dat knaagde bij me. Van daaruit is Excalibur Networks ontsproten. Met een duidelijke missie om die ondernemer een full-service aan te bieden én te werken op een duidelijke ethische en deontologisch verantwoorde manier. Vanuit echtheid en met een duidelijke missie.  

Excalibur Networks is gebouwd vanuit het gedachtegoed van Arthur en de Ronde Tafel. Waar je je als ondernemer kan laten omringen door de beste ridders / Experten. Zoals een koning zich laat omringen door zijn raadslieden.

Met een duidelijk doel voor ogen. Hoogsensitieve ondernemers leren zichtbaar zijn. Waar we jou als ondernemer die zich op het ondernemersslagveld begeeft, begeleiden in zijn queeste. Ridders hebben een code, onze experts onderschrijven die ook. Wij werken via een deontologische code, volgens de missie en gebouwd op waarden & normen.

Wij nemen onze taak als ridders / jonkvrouw-ridders, serieus en helpen jou op een vakkundige manier uw onderneming groeien. In goede & kwade dagen. Wij gaan met jou mee op tocht om een lange termijn relatie uit te bouwen met elkaar.