Kom verbindend netwerken!

Beste ondernemer,

Na een lange periode van lockdown en enkel maar digitale events, snakken tal van ondernemers opnieuw naar échte verbinding te kunnen leggen. Echt verbindend net-werken.

We verwelkomen je graag op ons eerste avondevent op 22/2/2022 bij Idola Bedrijvencentrum voor een uniek netwerkmoment.

Wil jij erbij zijn? Zet je dan zeker op de lijst!

Inschrijven is immers verplicht we laten een maximum van 49 ondernemers toe.  

Wat kan je verwachten? 

Verbindend netwerken in een professionele setting, dat is wat je krijgt als je samen met andere ondernemers een portie ideeën uitwisselt.

Je laadt de batterijen op, leert gelijkgezinde ondernemers kennen en babbelt met potentiële klanten en leveranciers uit jouw buurt.

Op deze verbindende netwerkmomenten heeft iedereen het potentieel zijn of haar ridderschap te claimen. En dat is nooit verkeerd! 

We verwelkomen je graag bij Idola Bedrijvencentrum in Lochristi:

Het bedrijvencentrum met goede bereikbaarheid en ruime nieuwe parking staat bekend om haar gastvrijheid, het enthousiasme en de verbetenheid van ondernemers om hun doelen te bereiken. Idola biedt ondernemers daarom ook de perfecte ondersteuning door een volledig uitgerust kantoor aan te bieden met daarbij een volledig dienstpakket. Ondernemers kunnen zich hierdoor zorgeloos concentreren op hun professionele activiteiten waarbij de interne netwerkevents binnen Idola nog voor extra kruisbestuiving kan zorgen. 

tot dan!

Met ridderlijke netwerkende groeten,

Jo

Excalibur Networks