Cashflow Club Belgium

Sinds 2016 ben ik de oprichter van de eerste Cashflow Club in België. Een leerplatform voor mensen met een groeimindset die zichzelf uit de ratrace willen trainen, samen met anderen. Dit doen we zowel in Vlaanderen als Wallonië.

Doorheen de jaren heb ik +500 ondernemers en hun kinderen getraind en opgeleid in het aanleren van de investeringsmindset en het stimuleren van de ondernemersmindset .

We bieden informatie aan omtrent de taal van geld op een praktische manier gebracht middels het gebruik van een educatief financieel bordgame, CASHFLOW. Deze manier van werken noemt gamification. Naast dat er een deeltje kennis wordt overgedragen staat voornamelijk het DOEN centraal.

Doen en fouten maken zijn onderdeel van het leven.

Robert Kiyosaki auteur van Rich dad, poor dad

De kennis die wij doorgeven vind zijn basis in de boeken en ervaringen van mijn mentor, vastgoed investeerder Robert Kiyosaki.

Robert heeft zijn kennis verwerkt in een bordspel om deze moeilijke materie simpel te maken. Robert is auteur van het bestsellersboek ‘Rich dad, poor dad’ en ‘Cashflow kwadrant’ en vele andere persoonlijk ontwikkelingsboeken rond geldbewustzijn en financiële educatie.

Het leert jou:

  • creatief te denken en te handelen.
  • … je risico’s te nemen en te investeren.
  • … om je als een ondernemer te leren denken.
  • Maar vooral leert het jou buiten de box te denken en te handelen.

Bovendien is de omgeving die we creëren met onze cashflow spelen een ideale smeltkroes van businessideeën die ontstaat tussen de aanwezigen en leer je (virtueel) passief inkomen bouwen.

Het doel van het spel is om jezelf uit de RATRACE te trainen. Uit de jarenlange ervaring weten en zien we onze deelnemers hun mindset veranderen vanaf minimaal 3 deelnames. Elke simulatiegame is anders. Met andere mogelijkheden en uitdagingen.

Voel jij je aangetrokken om hier deel van uit te maken of wil je meer weten over dit concept? Ik nodig jou graag uit in onze inmiddels +500 grote privé community.

Ik heb het voorrecht gehad in 2017 om Robert en zijn vrouw Kim Kiyosaki te ontmoeten en persoonlijk vragen te kunnen stellen op een meet & greet in de RAI te Amsterdam. Een heel inspirerende en verrijkende ervaring.

Dit koppel is veel meer spiritueel gesitueerd dan je op het eerste zicht zou denken.

Alle sessies gebeuren in groep. We kunnen momenteel een capaciteit aan van 12 deelnemers per cashflow club sessie. Sinds kort organiseer ik eveneens Online cashflow games. Daar zijn 6 deelnemers maximaal bij mogelijk.