Cashflow Club Belgium

Sinds 2016 ben ik de oprichter van de eerste Cashflow Club in België en dan voornamelijk grondgebied Vlaanderen.

Doorheen de jaren heb ik menig ondernemende persoon en hun kinderen getraind en opgeleid in het aanleren van de investeringsmindset en het stimuleren van de ondernemersmindset .

We bieden informatie aan omtrent de taal van geld op een praktische manier gebracht middels het gebruik van een bordgame. Deze manier van werken noemt gamification. Naast dat er een deeltje kennis wordt overgedragen staat voornamelijk het DOEN centraal.

Doen en fouten maken zijn onderdeel van het leven.

Robert Kiyosaki auteur van Rich dad, poor dad

De kennis die wij doorgeven vind zijn basis in de boeken en ervaringen van mijn mentor Robert Kiyosaki.

Robert is een vastgoed investeerder die zijn kennis heeft verwerkt in een bordspel om deze moeilijke materie simpel te maken. Robert is auteur van het bestsellersboek ‘Rich dad, poor dad’ en ‘Cashflow kwadrant’ en vele andere persoonlijk ontwikkelingsboeken rond geldbewustzijn en financiële educatie.

Het leert jou creatief te denken en te handelen. Het leert je risico’s te nemen en te investeren. Het leert je om als een ondernemer te denken. Maar vooral leert het jou buiten de box te denken en te handelen.

Bovendien is de omgeving die we creëren met onze cashflow spelen een ideale smeltkroes van businessideeën die ontstaat tussen de aanwezigen en leer je passief inkomen bouwen.

Het doel van het spel is om uit de RATRACE te stappen en zo naar het grote geld te gaan.. Waar financiële onafhankelijkheid het ultieme doel is.

Voel jij je aangetrokken om hier deel van uit te maken of wil je meer weten over dit concept? Ik nodig jou graag uit op onze Facebook pagina.

Ik heb het genoegen gehad in 2017 om Robert en zijn vrouw Kim Kiyosaki te ontmoeten en persoonlijk vragen te kunnen stellen op een meet & greet in de RAI te Amsterdam. Een heel inspirerende en verrijkende ervaring.

Ik heb ontdekt dat dit koppel heel spiritueel is en meer dan je op het eerste zicht zou denken.

Vandaar dat ik graag mijn ervaringen en kennis met jou deel in de GRATIS cashflow club sessies die we organiseren.

Alle sessies gebeuren in groep. We kunnen momenteel een capaciteit aan van 12 deelnemers per cashflow club sessie.

Na deelname nodigen wij jou graag uit deel te worden van onze Financial Blueprint Community.