Jo Volckaert

Als je me de vraag zou stellen wie is Jo Volckaert dan is ‘gewoon Jo’ is het beste antwoord dat ik kan geven. Ik tracht jou hieronder een breder beeld te schetsen van ‘gewoon Jo’.

Ik ben een business en leadership mentor, verbinder en multi-gepassioneerde ondernemer. Creatief maar vooral generalist. Gebeten door netwerken, verbinden en het werken met de beste mensen uit de sector.

Laat me stellen dat ik niet bepaald in een hokje in te delen ben. Vanuit mijn passie als verbinder en bruggenbouwer om vanuit het hart te werken gebeten door persoonlijke ontwikkeling en de honger te groeien in een stimulerende omgeving.

Ondernemer van Excalibur Networks.

Ik help ondernemende mensen in de 3 belangrijkste gebieden in het leven: relaties, gezondheid en geld.

Wij bieden onze klanten een spectrum van groeimogelijkheden en de garantie dat jij ook effectief geholpen wordt met blijvend resultaat. Waarbij we:

  1. Afhelpen van wat je niet wilt
  2. Creëren van wat je wél wilt
  3. We helpen om bijzonder effectief te zijn in een winstgevende omgeving.  

Hiernaast doe ik gewoon wat ik graag doe en waar ik energie van krijg. Netwerken, trainen en opleiden van ondernemende mensen en bijdragen aan een betere wereld dankzij gezondheid.

Ik werk met een internationaal team van vaste partner-experten, we noemen hen de ridders en jonkvrouwen van Excalibur Networks.

Ik ben actief als ambassadeur in healthcare via Excalibur Health. Waarbij ik jou help je fysieke, mentale en financiële gezondheid te verbeteren. Ik verkies enkel te werken met bedrijven die ethiek en vertrouwen hoog in het vaandel dragen.

En ben ik als oprichter van de eerste Cashflow club in België sinds 2016 actief in het aanleren van een andere mindset rond geld aan ondernemende mensen vanaf 9jaar. We gebruiken hierbij gamification. Al spelenderwijs moeilijke begrippen leren toepassen via het bordspel Cashflow volgens de ideologie van Robert Kiyosaki.

Met Netwerken met resultaat leer ik waardengedreven & enthousiaste ondernemers netwerken op een tijdbesparende en energiebewuste manier.

Netwerken met resultaat is een online opleiding met ondersteuning. Dankzij de moderne middelen zijn er oneindige mogelijkheden om jou vooruit te helpen, met garantie!

Ik nodig jou dan ook graag uit om te ontdekken hoe jij een beter netwerkende ondernemer kunt worden. Boek je afspraak in voor een verkennend gesprek.

ridderlijke groet, Jo