Jo Volckaert

Ik hou als business mentor van kundigheid vanuit stevigheid, onafhankelijk van wat anderen doen zijn eigenheid hierin legt. Om to the point mee te helpen om de uitdaging waarmee mijn klant zit, bloot te leggen en mee te denken aan een out of the box oplossing vanuit integriteit. Passievol en op een duurzame manier zodat de aandacht gaat naar waarde & ethiek. Zodat mijn klanten ervaren dat dit méér is dan enkel een geoliede salesmachine.

Als creatieve generalist ben ik met enkele projecten verbonden.

Enerzijds ben ik holistisch business mentor voor waardengedreven mannen & business developer voor starters en groeiKMO’s.

Daarnaast ben ik sinds 2016 de founder van Cashflow Club Belgium. Een leerplatform voor mensen met een groeimindset die zichzelf uit de ratrace willen trainen. En dat vooral samen met anderen willen doen. Met cashflow club Belgium richten we ons sterk op community building en samenwerkingen ontwikkelen.

De rode draad in al mijn activiteiten is netwerken.

Naast mijn 3 basisactiviteiten ben ik actief in:

  • vastgoed buiten Europa als vastgoed agent
  • verlagen van energiefactuur bij particulieren en ondernemingen in België als advisor.
  • Op een gezonde manier passief detoxen en voeden met natuurlijke, vegan, glutenvrije supplementen.
  • Jezelf gezond houden via biohacking adhv. frequentie therapie
  • Jezelf beschermen tegen EMF.
  • Co-founder van een e-learningsplatform voor mensen met een groeimindset die willen leren meerdere passief inkomsten stromen te bouwen.
  • Vooral slim vs hard werken.. waarbij ik affiliatemarketing combineer met discreet netwerken.

Kortom vooral een echte creatieve generalist. Gebeten door netwerken, verbinden en het werken met de beste mensen uit de sector.

Laat me stellen dat ik niet bepaald in een hokje in te delen ben. Vanuit mijn passie als verbinder en bruggenbouwer om vanuit het hart te werken gebeten door persoonlijke ontwikkeling en de honger te groeien in een stimulerende omgeving.

Ondernemer van Excalibur Networks.

Ik help ondernemende mensen in de 3 belangrijkste gebieden in het leven: relaties, gezondheid en geld.

Ik bied mijn klanten een spectrum van groeimogelijkheden en de garantie dat jij ook effectief geholpen wordt met blijvend resultaat. Waarbij we:

  1. Afhelpen van wat je niet wilt
  2. Creëren van wat je wél wilt
  3. Het helpen om bijzonder effectief te zijn in een winstgevende omgeving.  

Hiernaast doe ik gewoon wat ik graag doe en waar ik energie van krijg. Netwerken, trainen en opleiden van ondernemende mensen en bijdragen aan een betere wereld dankzij gezondheid.

Als holistisch business mentor heeft netwerken met resultaat, mij gebracht tot dit punt. Ik bied via een online opleiding mijn kennis met andere ondernemers, zodat ook jij dit kan leren toepassen.

Ik nodig jou dan ook graag uit om te ontdekken hoe jij een beter netwerkende ondernemer kunt worden. Boek je afspraak in voor een verkennend gesprek.

Duurzame verbindende groet,

Johan Volckaert – De netwerk ridder.