Jo Volckaert

Wie is… als vader van 2 prachtige tieners, Kitaro & Kiyoko, geloof ik keihard in deontologische en ethisch werken als levensstijl. Ik leef samen met mijn lief, Ann.

 Als mens ben ik hooggevoelig, deels introvert én extravert, creatief maar vooral generalist. Gebeten door netwerken, verbinden en het werken met de beste mensen uit de sector.

Laat me stellen dat ik niet bepaald in een hokje in te delen ben. Vanuit mijn passie als verbinder en bruggenbouwer om vanuit het hart te werken gebeten door persoonlijke ontwikkeling en de honger te groeien in een stimulerende omgeving.

Ondernemer van 2 jonge ondernemingen: Excalibur Networks een online businessplatform met de topexperts in hun vakgebied die de ons charter over deontologisch en ethisch werken onderschreven hebben én dit meenemen in hun werkwijze.

Ons uitgebreid team van topexperten vind je op deze pagina uitgebreid terug. Wij bieden jou als klant een spectrum van groeimogelijkheden en de garantie dat jij ook effectief geholpen wordt met blijvend resultaat. Waarbij wij jou:

  1. Afhelpen van wat je niet wilt
  2. Creëren van wat je wél wilt
  3. We helpen om bijzonder effectief te zijn in een winstgevende omgeving.  

Met Design. Your Life.Now leer ik hoogsensitieve ondernemers de essentie van energetische netwerken.

Dit geschiedt volledig via e-learning trajecten (in ontwikkeling). Dankzij de moderne middelen zijn er oneindige mogelijkheden om jou vooruit te helpen, met garantie!

Time is Now. Tot gauw, met ridderlijke groet, Jo