Zelfzorg met een grote Z

Deze blog gaat NIET over mij, maar is wel als hulpmiddel voor mannen bedoelt in deze maatschappij van vandaag. Om hen terug in hun mannelijke energie te brengen.

Het is een eerste blog in een reeks waaruit ik spreek uit eigen ervaringen. Om jou als zielsbewuste man, bij jezelf te ko laten aarden.

In de vorige blog kon je daar al een deel lezen over mijn eigen reiservaring.

Ik behandel thema’s in mijn eigen zoek -en ontdekkingstocht naar waardevolle beleving van relaties, intimiteit, seksualiteit, respect, vertrouwen en mannelijke energie. Dit vanuit een sereniteit en spiritueel oogpunt.

Deze blog gaat samen met de MOED podcast. Een podcast over MOED en ridder-kracht. En hoe jij een moderne ridder of jonkvrouw kunt zijn. De MOED podcast start deze week eveneens en de coördinaten worden hier gepost van zodra deze beschikbaar zijn. (Ja de blog is eerst geboren 😉 )

Waar KIES jij BEWUST voor?

Voor een vol rijk, VRIJ leven OF kies je voor een middelmatig leven en maak je het comfortabel in jouw gevangenis?

In juli 2022 ontving ik het beste geschenk wat ik kon krijgen. (Ik raad jou daarvoor de vorige blog te lezen).

Na een relatie van 3 jaar zette mijn toenmalige partner er een punt achter. Ikzelf voelde al veel te lang dat het niet meer ging. Dat mijn mannelijke energie uit me gezogen werd. Ik durfde de beslissing niet te maken om het ‘onvermijdelijke’ te ervaren. Ik had hardnekkig last van het ‘gouden kooi-syndroom’.

Na de schok van de beslissing ontving ik een golf van opluchting. Met het loslaten kwam de rust stilaan terug.

De ontdekking van een patroon.

Zolang ik me herinner ben ik steeds omringd geweest met heel mannelijke energie gedreven vrouwen. Vrouwen die hun mannetje konden staan. Die vooral heel gedreven waren en hun echte vrouwelijke energie minder of niet toonden. Het beeld van de sterke vrouw. Iets dat in de maatschappij algemeen aanvaard is.

Na de breuk kroop ik recht, klopte het stof van mijn kleren en ontdekte ik door mijn eigen ontdekkingstocht dat ik iets ervaarde waar heel veel mannen met te kampen hebben. Iets dat zo hard aanwezig is de wereld en wat heel wat mannen ervaringen met hebben. Het ont-krachten van onze mannelijke energie.

De mannelijke seksuele energie bevat een ENORME kracht. Het bevat cruciale levensenergie die in staat is om nieuw leven te scheppen.

En net die krachtige mannelijke energie is me dus vele jaren onttrokken. Ontnomen en gestolen. Om die mannelijke energie gedreven vrouw te voeden en te versterken.

Een vrouw heeft 8 keer meer seksuele energie dan een man. Dus als een vrouw goed wordt bevredigd kan ze blijven gaan. Wat dus niet zo is bij een man, tenzij je een heel andere soort reeks ervaringen en technieken leert toepassen.

Na dat te ontdekken, nam ik een besluit en koos ik bewust om te gaan voelen. Echt voelen. Voelen vanuit: wat heb ik nodig als man om me ook echt man te mogen en kunnen voelen.

Het is opmerkelijk eens je als man die weg inslaat, dat het universum jou steeds omstandigheden voor de voeten gooit die je uitdagen om tot finesse te komen. Tot je sterk genoeg bent om daar met om te gaan.

Met dit inzicht en besluit kwam ook de kracht terug die ik al mijn volledige leven had weggegeven. Ik nam mijn verantwoordelijkheden als man en vader op. Een plek waar ik me heel onwennig in voelde. Maar ook een plek waar ik heel bewust voor koos.

Weer alleen wonen en mijn eigen plekje inrichten, even een loontrekkende functie nemen om op mijn plooien te komen en de rust van een vast inkomen te hebben. Waar ik de tijd en ruimte krijg om én mijn leven op orde te zetten én te werken aan het leven wat ik wil.

Met het doel mannen & vrouwen te helpen hoe ze kunnen omgaan met dit alles. Want deze reis is er in eerste instantie voor jou als zielsbewuste zoekende man. Maar evengoed voor de vrouw die wil bijleren van dit proces. Voel je welkom.

Een man met een missie.

Deze persoonlijke reisverslagen – want zo noem ik ze – deel ik graag met jou, beste lezer. Reisverslagen geschreven vanuit een diep spirituele benadering op een serene en mooie manier.

Het geeft jou als man en/of vrouw de kracht en het inzicht dat er een volledig nieuwe wereld openligt als je deze wilt omarmen.

Dat er meer is dan seks zoals we dit kennen in deze gepornografeerde maatschappij.

In een wereld waar het normaal is dat niet normaal gedrag wordt beloond. Waar de man zijn energie weggeeft aan de onbevredigde vrouwen.

Er is dus een andere manier.

Waar intimiteit en echte verbindingen verder reiken dan het bed. Waar je jezelf mag aanvaarden wie je bent als man. En wat je nodig hebt om terug in je kracht te komen. Om te groeien in die rol van jouw mannelijke energie te gaan helen.

En daar neem ik je graag in mee.

Reisverslagen over relaties, intimiteit, seksualiteit, respect, vertrouwen, verbinding leggen en mannelijke energie, geschreven vanuit mijn eigen mannelijkheid.

Over RIDDERkracht en de MOED om jouw weg te stappen. Door de schaamte, door verborgen verlangen, door oppervlakkigheid.

RIDDERkracht gaat om veel méér dan dat. Het is het toelaten van vertraging en meesterschap. Vanuit liefde, overgave, vertrouwen, respect en passie.

Het accepteren van je weg om angsten in vertrouwen en veiligheid te transformeren. Om de balans te herstellen in mannelijke en vrouwelijke energieën. En zo dus meesterschap te behalen. Eén met de natuur, de elementen, elkaar maar vooral jezelf.

Zijn wij al verbonden met elkaar?

Ik nodig je graag uit aan te sluiten in de privé community van zielsbewuste ridderlijke pioniers. Wees welkom en ga in verbinding met andere zielsbewuste mannen en vrouwen. Heb je zin om die moderne ridder of jonkvrouw te worden?

Tot gauw dan,

Met ridderlijke groeten, Johan

Mijmeringen over wat je verdient, mag ontvangen en van leren…

IK geef toe – als je na een tijdje ‘onzichtbaarheid’ weer zichtbaarheid wilt opnemen en ook echt stappen vooruit wilt zetten om echt impact te maken in de wereld, dan beslis je om dingen te doen die veelal BUITEN je comfortzone liggen. Je weet wel, die dingen die zo spannend zijn dat je er een krop van in je buik krijgt.

Wat doe je eraan hoor ik je denken? Wat jij doet kan ik jou niet zeggen. Ik ga je wel vertellen wat ik doe. En mag dat dan een inspiratiebron zijn voor jezelf waardoor je echt in actie komt.

We zijn allemaal gezegend met iets wat ons door de natuur gegeven is maar wat we meestal niet waarderen omdat het net zo ‘normaal’ is. We zien er het grote wonder niet van in!

Namelijk onze talenten.

En ik ben de eerste om toe te geven dat ik hierop zondig. Ook ik ben me vaak niet bewust van de kracht van mijn talenten en de transformatie die deze teweeg brengen. Vooral het deeltje zelfbewustzijn en geloof in jezelf op momenten dat iedereen rondom jou het niet zo ziet.

1 gouden regel: als jij er blij van wordt en het geeft je energie, wees maar zeker dan het dat ook doet met anderen. En dat er dus een publiek is hiervoor.

Terugkomende op de titel van deze blog: Je krijgt altijd wat je nodig hebt. Eenmaal je snapt wat de samenwerking van het brein en het universum doen, om je te laten groeien (of je het nu wilt of niet) en hoe jij hierin een groot onderdeel van bent… Als je dat snapt, dan gaat er een nieuwe wereld open.

Momenteel ben ik aan een plafond terecht gekomen. Een hardnekkig plafond waar ik weer nieuwe dingen mag gaan leren om de volgende stappen in mijn ontwikkeling te gaan zetten.

Stappen die me heel veel angst inboezemen maar die me ook laten verlangen naar een veel beter werkelijkheid dan deze waar ik nu ik zit.

En ik merk dat dit proces zich in gang aan’t zetten is. Nieuwe verbindingen worden gelegd, nieuwe ervaringen verzameld en heel veel interessante mensen komen op mijn pad.

Voor het eerst in mijn leven gebeurt dit vanuit mijn eigen mannelijke kracht waarvoor ik kies te gaan staan in plaats van het weg te geven wat ik de al jaren deed. Door het niet te hoeven doen of het te laten ontnemen (want dat is het eigenlijk) voelde ik me reddeloos en hulpeloos worden.

Vandaar een warme oproep aan alle mannen die dit lezen, laat je mannelijke kracht niet ontnemen! Durf te gaan staan en ervaar. Verbind met andere mannen. Ik ben tot het besef gekomen dat mannen die dat niet doen en zich laten leiden door een krachtige – mannelijke energie gedreven vrouw, zichzelf hun verantwoordelijkheden en kracht laten ontnemen. Je wordt letterlijk ont-kracht.

Ook als dit alles voor jou nog niet resoneert of te ver van je bed is momenteel, dat is het een les die je te leren krijgt waardoor je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Voor mezelf had ik die relatiebreuk nodig. Die relatie die stopte in juli 2022. Waarin we samen niet meer gelukkig waren. Liever alleen dan in een middelmatige relatie. Die relatiebreuk heeft heel veel doen shiften.

Mijn naam is Johan Volckaert en ik laat als spiritueel ondernemer en mentor zielsbewuste mannen en vrouwen (weer) vanuit hun hart verbinding leggen met zichzelf. Heb jij de MOED om vol in je waarheid te gaan staan én jouw ridderkracht te stimuleren?

Zijn wij al verbonden met elkaar?

In nodig je graag uit in de privé community van zielsbewuste ridderlijke pioniers! Wees welkom via de button hieronder. Tot gauw.

Met ridderlijke groeten,

Johan

In de ‘virtuele praatstoel’ te gast bij Greet Bunnens!

Leer hoe jij eenvoudig kan leren netwerken en/of jouw netwerkskills kan bijstellen zodat je hierin expertise opbouwt. Begin november was ik te gast in de ‘virtuele stoel’ bij Greet Bunnens. Bekijk hieronder de opname van deze inspirerende podcast!

Laat je vervoeren op een weg waar iedereen baat bij heeft. Leer de Kunst van het Netwerken en wordt er meester in. Want wie leert netwerken als de beste, zal verstaan dat het deuren opent.

Zoals een van mijn mentoren ooit zei:

sommige mensen bouwen een netwerk, de anderen zoeken een job – Robert Kiyosaki

Bekijk de uitzending hier: https://youtu.be/1taNKX5eVA8

Voel je vrij om jouw vragen en opmerkingen te delen onder deze blog. Ik ga graag in gesprek met jou.

Met ridderlijke groeten, Jo Volckaert

Als je me de vraag zou stellen wie is Jo Volckaert dan is ‘gewoon Jo’ is het beste antwoord dat ik kan geven. Ik tracht jou hieronder een breder beeld te schetsen van ‘gewoon Jo’.

Ik ben een business en leadership mentor, verbinder en multi-gepassioneerde ondernemer. Creatief maar vooral generalist. Gebeten door netwerken, verbinden en het werken met de beste mensen uit de sector.

Laat me stellen dat ik niet bepaald in een hokje in te delen ben. Vanuit mijn passie als verbinder en bruggenbouwer om vanuit het hart te werken gebeten door persoonlijke ontwikkeling en de honger te groeien in een stimulerende omgeving.

Ondernemer van Excalibur Networks.

Ik help ondernemende mensen in de 3 belangrijkste gebieden in het leven: relaties, gezondheid en geld.

Wij bieden onze klanten een spectrum van groeimogelijkheden en de garantie dat jij ook effectief geholpen wordt met blijvend resultaat. Waarbij we:

 1. Afhelpen van wat je niet wilt
 2. Creëren van wat je wél wilt
 3. We helpen om bijzonder effectief te zijn in een winstgevende omgeving.  

Hiernaast doe ik gewoon wat ik graag doe en waar ik energie van krijg. Netwerken, trainen en opleiden van ondernemende mensen en bijdragen aan een betere wereld dankzij gezondheid.

Ik werk met een internationaal team van vaste partner-experten, we noemen hen de ridders en jonkvrouwen van Excalibur Networks.

Ik ben actief als ambassadeur in healthcare via Excalibur Health. Waarbij ik jou help je fysieke, mentale en financiële gezondheid te verbeteren. Ik verkies enkel te werken met bedrijven die ethiek en vertrouwen hoog in het vaandel dragen.

En ben ik als oprichter van de eerste Cashflow club in België sinds 2016 actief in het aanleren van een andere mindset rond geld aan ondernemende mensen vanaf 9jaar. We gebruiken hierbij gamification. Al spelenderwijs moeilijke begrippen leren toepassen via het bordspel Cashflow volgens de ideologie van Robert Kiyosaki.

Met Netwerken met resultaat leer ik waardengedreven & enthousiaste ondernemers netwerken op een tijdbesparende en energiebewuste manier.

Netwerken met resultaat is een online opleiding met ondersteuning. Dankzij de moderne middelen zijn er oneindige mogelijkheden om jou vooruit te helpen, met garantie!

Ik nodig jou dan ook graag uit om te ontdekken hoe jij een beter netwerkende ondernemer kunt worden. Boek je afspraak in voor een verkennend gesprek.

ridderlijke groet, Jo

Dit zijn de drie belangrijkste facetten in het leven van een mens.

Relaties laten je groeien. Gezondheid bevordert jouw vermogen om die relaties te laten groeien. Geld is het natuurlijk gevolg van de aanwezigheid van de 2 vorige.

Als de balans tussen deze 3 ergens verstoort is zal dat onherroepelijk een uitwerking hebben op de 2 andere.

Dus je begrijpt dat een goede balans tussen de drie van cruciaal belang is!

Relaties: Hoe ga je nu snel vertrouwen bouwen?

Hoe ga je nu snel vertrouwen opbouwen om een relatie te bouwen of om het de nodige zuurstof te geven?

Wel, je hebt 2 oren en 1 mond. Als je deze in de juiste volgorde gebruikt, ontstaat MAGIE. En het is net die MAGIE die we nodig hebben.

Die MAGIE wekken we op vanuit een chill attitude met de nodige kracht.

Je laat in een gesprek jouw menselijke kant zien. Want je bent een mens en dan pas een ondernemer. Mensen kopen van mensen. Niet van bedrijven.

Jij bent gevende partij en door de chill attitude in te zetten ga je echt voor kwaliteit.
Want jij wilt uiteraard dat jouw connectie de hoogste energie krijgt.
Dat jullie relatie in spe alle zuurstof krijgt dat het nodig heeft.

Hoe ga je dat nu doen is de grote vraag:
– Je stelt jezelf voor en praat over wie jij bent & dan zeker jouw kwetsbare kant.
– Je stelt gerichte vragen op zoek naar overeenkomsten
– Je ontwapent onmiddellijk door te delen wat het doel is van het gesprek.
– Je deelt hoe jij dit wilt doen. Dat geeft onmiddellijk vertrouwen.
– ALLES start met jezelf te zijn. Onthoud dat je gesprekspartner met doorgaans dezelfde vragen zit als jij.
– Humor is een heel belangrijke tool als je die kan inzetten.
– Gebruik de pareto regel. Je gesprekspartner praat 80% van de tijd en jij slechts 20%.

Het doel is tenslotte om snel een vertrouwensrelatie op te bouwen. Dat doe je ook niet door meer te praten dan te luisteren.

– Ben je benieuwd hoe je deze kennis kan inzetten om accuraat toe te passen in de bouw van vruchtbare relaties binnen de 20 minuten?
– Ben jij ook benieuwd hoe je dit accuraat en gedegen kan inzetten om jouw kwaliteit en cliënt journey te verbeteren?

Wel ik sta open voor een ontwapenend gesprek met jou.
Want wat deze wereld nodig heeft zijn ondernemers die weten wat ze doen.

De beste service start nog vóór de cliënt journey start. Be prepared.

Stap jij soms af op totale onbekenden? Durf jij jezelf te verkopen? Deel het hieronder in de comments.

Met ridderlijke groeten,
Jo Volckaert

Verbindend netwerken voor waardengedreven ondernemers

Beste ondernemer,

Na een lange periode van noodgedwongen beperkingen opgelegd door overheden voelen veel ondernemers het kriebelen om opnieuw te gaan netwerken offline. In het echt dus.

Niet langer die zoommeetings en online tools die ons goed geholpen hebben. Neen, échte fysieke netwerkmomenten. Waar we elkaar treffen. Waar we verbinden.

Met Excalibur Networks breiden we vanaf dit jaar ons aanbod uit.

Excalibur Networks onderscheidt zich door te kiezen voor waarden gedreven ondernemers die bewust zijn & openstaan voor verbinding, te begeleiden in hun groei. Op een niet discriminerende manier!

We zijn dan ook verheugd jou uit te nodigen op 22/2/22 om 19.30u op de eerste verbindend netwerk -event van Excalibur Networks.

Een netwerkavond waar we elkaar opnieuw in de ogen kunnen kijken en waar ondernemersideeën vorm krijgen. Waar jij relaties kunt bouwen en verstevigen en van gedachten kunt wisselen met andere gelijkgestemde ondernemers.

verbindend netwerken
businesscenter Idola, Lochristi

22 februari 2022 een magische datum!

Als mens houden we van speciale data. Het geeft net dat ietsje meer magie aan ons leven.

Wel daarom dat Excalibur Networks deze dag wil aangrijpen om die magie van die dag door te geven aan jou.

Want wist je dat 22/2/2022 in numerologie een krachtig signaal geeft?

De som van de getallen (0 wordt niet meegeteld) wordt herleidt naar 1 getal. In dit voorbeeld van onze startdatum is dit 2+2+2+2+2+2= 6×2= 12 = 3

3 is een heilig getal dat veel symbolische betekenissen heeft. 3 is gerelateerd aan creatieve energie, humor, positieve houding en overvloed.

Al wie op die dag bewust kiest voor acties te ondernemen in zijn/haar onderneming kiest dus voor vrede en liefde in zijn/haar leven te brengen. Bovendien zal je klaar zijn voor een nieuw begin en groei in de nabije toekomst.

Op een 3 dag zoals we dat noemen in numerologie, is het dan ook erg belangrijk om sociaal te zijn en met andere mensen te communiceren. Soms zal het nodig zijn om hun hulp te accepteren.

Herkomst numerologie

Numerologie is heel oude (vergeten) kennis die voortkomt uit astrologie en gerelateerd aan wiskunde. Het werd net zoals homeopathie ENKEL toegepast aan koningshuizen en in adellijke kringen voor 1000-den jaren en was verboden voor niet adellijken! Dat zegt dus wel wat.

Schrijf je in!

Gelukkig is deze kennis wel bekender geworden en kan jij nu hier gebruik van maken! Ben je benieuwd geworden en wil je aanwezig zijn? Maar vooral wil jij ook die magie van de avond ervaren? Schrijf je dan snel in en zorg dat je voorraad business kaartjes is bijgevuld!

We werken met een inschrijvingslijst wat beperkt is tot 49 deelnemers.

Je vind alle info op volgende link: Kom verbindend netwerken! – Excalibur Networks | Excalibur Networks

Wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen en er een aangename toffe openminded avond van te maken!

Met ridderlijke netwerkgroeten,

Excalibur Networks en businesscenter Idola, Lochristi

Als Social Media Strateeg help ik mijn klanten met het bepalen en uitvoeren van hun Social Media strategie. Zowel door het trainen van teams als coachen van bedrijven ben ik de groeiversneller voor jouw succes online. Alles start met de opstelling van een duidelijk plan van aanpak.


Wij van EFFICADO zijn gespecialiseerd in Facebook, Instagram , LinkedIn, Twitter, & YouTube.

Wil jij heden ten dage overleven in business, dan is social media niet meer weg te denken. Je hebt een goeie digitale strategie nodig om succesvol te zijn in business (vandaag).


Je kan je het gewoonweg NIET veroorloven om niet aanwezig te zijn op social media!


Verder ben ik naast zaakvoerder van EFFICADO tevens PLATO peter bij VOKA Vlaams-Brabant en de oprichter van Businessdate, de online community voor business professionals én heb ik mee aan de wieg gestaan van BNI in België.

Persoonlijke site / blog: https://joeribillast.be

Company site efficado: https://efficado.com

JIJ BENT THE FORCE OF CHANGE BINNEN DE BETEKENIS ECONOMIE

Als business strateeg en nr°1 verdienmodellenexperte voor ondernemers stond ik op podia van TEDx Rotterdam, Ahoy Rotterdam, het Sprout trendevent en op het grootste marketing, insights a analytics event (MIE) van Nederland.

En auteur van 3 boeken: 50 verdienmodellen, In 10 stappen Continu Online klanten, De beste 11 online verdienmodellen. Realiseer volgeboekte programma’s en en voorspelbaar hoog inkomen.

Ik help ondernemers met minder moeite méér winst maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen. Ik ben de oprichter van de eerste virtuele Co-workingspace in Nederland: The Network Of Purpose

Hoeveel geld heb jij nodig voor de rest van je leven?

Gebruik jij tijd of geld soms als een excuus om iets (nog) niet te doen? Vertel jij jezelf excuses zoals later als ik… of als ik dit bedrag verdien/bezit, dan…

Stop met jezelf te saboteren en kies voor een leven volgens jouw voorwaarden dankzij inzicht en daadkracht.

Leef je beste leven (zelfs) met het geld dat je al hebt.

Ik ben Joris. Ik hou van de natuur, van goede gesprekken en van whisky. Het liefst van al combineer ik deze drie dingen met elkaar.

Ik ben een soort van taxichauffeur voor ondernemers. Die hen vervoert van waar ze nu staan naar waar ze heel graag willen zijn en onderweg hun onbetaalbare vragen beantwoordt.

Onbetaalbare vragen zoals: Hoeveel heb ik nodig voor de rest van mijn leven? Hoeveel is genoeg? Komt het goed met mij? Komt het goed met mijn gezin? Wanneer kan ik met “pensioen”? Doe ik het goed? Hoe krijg ik meer balans tussen werken en leven?

Ik geef jou financieel inzicht, daadkracht en ontzorging zodat je sneller het belangrijke beslissingen durft nemen en financieel gaat groeien.

Laten we samen het antwoord op jouw onbetaalbare vraag ontdekken.

Laten we samen jouw actieplan maken dat ervoor zorgt dat je geld je leven gaat dienen in plaats van omgekeerd.

Je eigen plan uitwerken? Volg nu mijn gratis training

“Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg”

Boeddha

Hallo, mijn naam is René Deceuninck, Master in Body Language, coach en trainer. Ik run een exclusief internationaal bedrijf en sinds 1995 lever ik mijn klanten verrijkende inzichten en meetbare resultaten af. Mijn seminars, keynotes en trainingen over de hele wereld veranderen bedrijven met een verbazingwekkende positieve groei. 

Ik deelde podia met Brian Tracy, Jairek Robbins, Jack Canfield, Robert Kiyosaki, Richard Branson en vele andere invloedrijke sprekers.
Daarnaast ondersteun ik regelmatig Tony Robbins met het verzorgen van wereldwijde previewsessies voor het “Unleash the Power Within” Event.

 Mijn klanten krijgen de kracht en nieuwe vaardigheden om gedachten te lezen voordat er één woord wordt gesproken, tijdens vergaderingen, in verkoop en in alledaagse situaties.  Als resultaat van dit concurrentievoordeel optimaliseren ze hun prestaties, zowel persoonlijk als professioneel.

Ik kijk alvast uit hoe ik jullie kan helpen!

Enthousiaste groet,

René

Na 20 jaar gewerkt  te hebben in de luchtvaartindustrie, vond ik de tijd rijp om mijn passies en talenten beter in te zetten om mensen naar een hoger level te brengen:- Mensen met service & vriendelijkheid zich op hun gemak laten voelen

– Focus om veilig & verantwoordelijk de “weg” van reizigers te laten verlopen naar een hoger en vooral verrijkend niveau tillen.

Human Diamond Shaper

Net als een diamant heeft een mens vele facetten. Sommige kanten zijn beter geslepen dan andere.Als je je diamant goed en in het zonlicht plaatst, zal de diamant gaan schitteren.

Dat is precies wat ik doe als Human Diamond Shaper: ik laat je je verborgen potentieel ontdekken en help nieuwe facetten aan te scherpen.

Wanneer je een moeilijke tijd doormaakt, is het een natuurlijke reactie dat jij je naar binnen keert en je afsluit van alles en iedereen.

Vaak raak je verlamd, omdat je geen uitweg meer ziet. Tijd om je goed te laten begeleiden door mensen die je opbeuren en je helpen een doorbraak te maken. We zorgen voor een veilige omgeving en we belichten het pad dat we samen met jou bewandelen.

Mensen die de neiging hebben om hoog in de eigenschap van openheid te zijn, zijn meer bereid om nieuwe dingen, frisse ideeën en nieuwe ervaringen te omarmen. Ze zijn ruimdenkend en benaderen nieuwe dingen met nieuwsgierigheid en hebben de neiging om nieuwe avonturen, ervaringen en creatieve inspanningen na te streven.

Ze kunnen ook heel goed nadenken over en verbanden leggen tussen verschillende concepten en ideeën. Op de weg van het diamond shapen, begeleiden en ondersteunen wij jou met open hart en ziel.

Ik vorm menselijke diamanten om hun waarheid en missie uit te spreken en uit te dragen.
Het liefst verbind ik deze gelijkgestemden  met elkaar , die vaak dezelfde gedragspijlers in zich hebben: de GRRR-attitude.

Genuine: oprecht en puur
Respectable: respectvol omgaan
Remarkableopmerkelijk opvallen met hun expertise en talenten
Royal & loyal: waardig omgaan met hun eigen waarden en die van anderen en de extra inspanning willen doen uit louter dienstbaarheid

Voor deze mensen en community zet ik mij met hart & ziel in!

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven? Alsof er nog ergens iets op je ligt te wachten? Een bijzondere schat, wachtend om ontdekt te worden. Een ongeschreven verhaal, wachtend om verteld te worden. Een verhaal waarin jij de held bent en beschikt over bijzondere krachten. En met die krachten kun je een bijdrage leveren om de wereld tot een mooiere plek te maken. Pablo Picasso zei ooit:

“the meaning of life is to find you gift and the purpose of life is to give it away”.

Stel je nou eens voor dat er een schatkaart bestaat die laat zien waar die schat begraven ligt. En om die schat te ontdekken zul een bijzondere reis moeten afleggen. Een reis die gevuld is met vele uitdagingen en gevaren. Maar de beloning is groot: de kans om een held te zijn en jouw unieke talent met de wereld te delen.

Graag nodig ik je uit voor een unieke lezing waarbij ik je mee op reis neem langs scenes uit beroemde films zoals Star Wars, The Matrix, Harry Potter en Lord of the Rings.

Ik deel  mijn persoonlijke verhalen, ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn zoektocht en ik laat je zien welk pad jij kunt bewandelen om jouw unieke en bijzondere talent te ontdekken.

Mijn naam is Marcel Lahaije en ik ben een Storyteller! Wat is jouw superkracht?

Blockchain & Crypto evangelist sinds 2014

Met een duidelijke track-record van innovatie achter de kiezen is David één van de pioniers in België die Bitcoin & Blockchain brengt op een humane manier, verstaanbaar en 100% klantgericht!

Value is his middle name en draagt dit dan ook zo uit naar iedere persoon die hij in zijn persoonlijk en professioneel leven ontmoet.

Persoonlijke heeft David al meer dan tienduizend mensen geïnspireerd in het Bitcoin verhaal!

Waarvan honderden met een persoonlijke aanpak van David zelf!

Ethiek & Integriteit is zijn gouden regel!

Regel nr2: Gij zorgt voor eten & drank 🙂

Wat David doet:

In de eerste plaats zichzelf zijn, daar het heel belangrijk is voor hetgeen wat hij brengt… ‘moeilijke materie’

Hij neemt individueel de klant mee in het verhaal van ‘Bitcoin’

 • Wat is Bitcoin
 • Waar & Hoe koop ik het
 • Wat zijn Altcoins
 • Hoe beveilig ik mijn Bitcoin & Altcoins
 • Bepalen van jouw profiel
 • Fundamentele Analyse
 • Technische Analyse
 • Blockchain toelichten
 • Samen een strategie uitwerken
 • Succesvolle portfolio uitbouwen
 • Fiscaliteit & Crypto toelichten

Dit in een één op één connectie volledig op maat!

Jouw persoonlijke Bitcoin Coach!

Ben je op zoek naar een gastspreker die een leerzame voordracht ook boeiend en ‘plezant’ kan brengen? Dat kan ik jou wellicht helpen.

Mijn carrière mocht ik beginnen als presentator bij Radio 2 en zo kreeg ik al snel de kans om uit te groeien tot een veel gevraagde presentator/moderator in België. Doorheen de jaren kreeg ik ook de kans om te evolueren als ‘gastspreker’, zeker wanneer het gaat over het optimaliseren van de communicatie in bedrijven. Hierbij denken we dan aan lezingen over beter omgaan met klanten, voordrachten die leidinggevende en/of medewerkers motiveren, seminars of workshops gericht op het optimaliseren van interne en externe communicatie en/of het intern of extern netwerken.

Geregeld krijg ik daarbij de reactie dat ik echt wel een positief verschil maak. Dat doet alvast deugd, maar hoe komt dat dan?

Men zegt mij wel eens dat het ligt aan de vele beelden die ik gebruik, waardoor mijn presentaties als een film de aandacht vasthouden.

Wat blijkbaar ook wel helpt dat is dat ik in elke voordracht strategisch gedoseerde momenten van interactie inbouw. Dat houdt het publiek als vanzelf gefocust.

Maar misschien is het ook omdat ik als gastspreker elk seminar, al dan niet met workshops, aanpas aan de wensen en het imago van de opdrachtgevers ?!?

En waar iedereen het mee eens is, dat is dat ik als gastspreker en zeker als presentator/moderator steeds gepaste humor gebruik en dit zowel op een internationaal wetenschappelijk congres, een ontspannen bedrijfs-incentive, een teambuilding of een leerzaam netwerkmoment en zelfs bij een politiek debat.

Zelf denk ik dat het ook wel helpt dat ik als gastspreker en zeker als presentator/moderator mij steeds zo flexibel mogelijk opstel en elke improvisatie als een welgekomen uitdaging zie.

Daar komt nog bij dat ik de veelvuldige ervaringen die ik mocht verzamelen, ook graag deel met anderen (vroeger droomde ik van een loopbaan in het onderwijs).
Daarom geef ik zo graag coaching’s:  spreken voor publiek, stressbeheersing, opbouwen van PPT, mediatraining, enz…

Ben je dus voor jezelf of voor derden op zoek naar een ‘persoonlijke communicatiecoach’ of naar een ‘public speaking coach’ die een groep van medewerkers kan stimuleren om met vertrouwen presentaties te geven, kijk dan vooral even verder in deze site www.gastspreker-Harry.be

PS: Qua taal/talen: Mijn moedertaal is Nederlands maar ik breng al mijn presentaties, trainingen en coachings zowel in het Nederlands en het Engels als in het Frans.

HARPO-Speaker Society’
Ben je op zoek naar een spreker over een specifiek onderwerp? Dan kan onze HARPO-Speakers Society allicht helpen.

Hierin verzamelen wij diverse presentatoren en sprekers die elk hun specifieke sterkte hebben. Dit is een constant groeiende community waar iedereen met een boeiend verhaal welkom is en waar opdrachtgevers gegarandeerd vinden wat ze zoeken. Want vindt men het niet onmiddellijk op onze website dan gaan wij alvast speciaal op zoek.

Hiervoor werkt Speakers Society dan ook samen met agentschappen in het buitenland en hebben wij ook de Professional Speakers Society (PSA) opgericht in België, waardoor wij ook behoren tot de Global Speakers Federation (GSF)

HARPO-Speakers Society is dan ook een echte ‘society’ waarin wij elkaar helpen om steeds te groeien als sprekers of om elkaar aan opdrachten te helpen in de ware netwerk geest.

www.HARPO.be | www.gastspreker-harry.be

"Het gaat niet om wat je doet, maar wie je kent."