Mijn verhaal

Als business & leadership mentor leer ik waardengedreven enthousiaste ondernemers hun netwerkvaardigheden vergroten zodat ze meer mensen bereiken en hun missie vervullen.

Ik geloof in de kracht van het internet en in een nieuwe generatie ondernemers, spirituele ondernemers – die hun werk bouwen rond het leven dat zij willen. Die waarde leveren vanuit overvloed, authenticiteit en de missie de wereld een stukje mooier te maken. Die durven ondernemen vanuit hun hart-buikconnectie en dat ook tonen. Ondernemers die hun business schaalbaar willen maken, zodat ze de impact vergroten en alles mogelijk wordt!”

ALLES start met een duidelijke missie. Dit is een spiritueel proces.

Want voor te kunnen ondernemen heb je moed nodig. Moed om het anders te doen dan de anderen rondom jou. Moed ook wel courage genaamd. Courage komt van het Franse woord: le coeur. Met andere woorden: het hart. Daar ontstaat PASSIE uit.

Als multi-gepassioneerde ben ik PASSIE. Vanuit een spirituele down to earth aanpak geef ik dit door aan ondernemende mensen. Door hen de mogelijkheden van hun potentieel te laten inzien zowel online als offline. Verbinden staat hierin centraal.

“Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de intelligente. Het is diegene die zich het best kan aanpassen.”

– Charles Darwin.

Mijn ‘waarom’ voor Excalibur Networks

Succesvol verbinden helpt anderen en jezelf naar

Als verbinder stootte ik de voorbije jaren op 3 problemen die zich stelden:

  • Of ik wist niet of de match die ik maakte gelukt was
  • Of ik wist niet of de lead opgevolgd werd
  • Of ik wist niet of er écht resultaat geboekt is..
Alle 3 de problemen resulteren naar het zelfde:

De ondernemer wordt hulpeloos achtergelaten op het slagveld van het ondernemerschap. Net op dat moment dat hij/zij het meest hulp nodig heeft.

Dat knaagde bij me.

Van daaruit is Excalibur Networks ontsproten.

Met een duidelijke missie om die ondernemer een full-service aan te bieden én te werken op een duidelijke ethische en deontologisch verantwoorde manier. Vanuit echtheid en met een duidelijke missie.  

Waar luisteren centraal staat. Waar écht helpen

Excalibur Networks is gebouwd vanuit het gedachtegoed van Arthur en de Ronde Tafel. Waar je je als ondernemer kan laten omringen door de beste ridders / Experten. Zoals een koning zich laat omringen door zijn raadslieden.

Met een duidelijk doel voor ogen. Waardengedreven ondernemers leren zichtbaarheid geven dankzij de Kunst van het netwerken.

Wij begeleiden jou als ondernemer die zich op het ondernemersslagveld begeeft, in zijn queeste.

Ridders hebben een code, onze experts onderschrijven die ook.

Wij werken via een deontologische code, volgens de missie en gebouwd op waarden & normen.

Wij nemen onze taak als ridders / jonkvrouw-ridders, serieus en helpen jou op een vakkundige manier uw onderneming groeien.

Is jouw bedrijf reeds ‘futureproof’?

De tijden veranderen in snel tempo.

Ben jij in staat om met veranderingen om te gaan? Ben jij financieel voorbereid om snel te bewegen in deze onzekere tijden?

De ondernemer zelf, de organisatie, alles draait steeds meer om persoonlijkheid om authenticiteit en om echtheid. Ondernemen vanuit het hart, vanuit je intuïtie en door te doen.

Kennis online en offline overbrengen en dat met elkaar verbinden. In combinatie met leiderschap, keuzes maken en focus en leven volgens jouw waarden.

Met een voorliefde van mensen te willen helpen, om hen verder te brengen in hun leven en werk. Vanuit netwerken en op financieel gebied via het aanleren van bouwen van passief inkomsten stromen, financieel geletterheid bevorderen, financiële educatie & persoonlijke ontwikkeling. Want iedereen verdient een passief inkomen.