Mijn verhaal

Jij als ondernemer bent goed in je vak. Doch ook jij hebt taken wat je niet graag doet. Taken die je minder graag doet maar wel moeten gebeuren. In plaats van alles zelf te te gaan doen kan je daarvoor beroep doen op mij.

Als ondernemer met heel wat km’s op de teller kan ik jou vanuit mijn holistische visie in ondernemerschap ondersteunen in jouw proces, jouw bedrijf en jijzelf.

Ik geloof in de kracht van het internet en in een nieuwe generatie ondernemers, hartbewuste ondernemers – die hun werk bouwen rond het leven dat zij willen. Die waarde leveren vanuit overvloed, authenticiteit en de missie de wereld een stukje mooier te maken. Die durven ondernemen vanuit hun hart-buikconnectie en bovendien goed geaard zijn. En dat ook tonen. Ondernemers die hun business schaalbaar willen maken, zodat ze de impact vergroten en alles mogelijk wordt!”

ALLES start met een duidelijke missie. Dit is een goed doordacht proces waar tijd in kruipt. Intuïtief ondernemen is leuk tot op het punt dat je meer nodig hebt. Dat je het even niet meer weet. Wel dat moment, is het moment dat mijn klanten mijn hulp inroepen.

Want voor te kunnen ondernemen heb je moed nodig. Moed om het anders te doen dan de anderen rondom jou. Moed ook wel courage genaamd. Courage komt van het Franse woord: le coeur. Met andere woorden: het hart. Daar ontstaat PASSIE uit.

Als multi-gepassioneerde, creatieve generalist ben ik PASSIE. Vanuit een spirituele down to earth aanpak geef ik dit door aan ondernemende mensen. Door hen de mogelijkheden van hun potentieel te laten inzien zowel online als offline. Verbinden staat hierin centraal. En netwerken als voertuig.

“Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de intelligente. Het is diegene die zich het best kan aanpassen.”
– Charles Darwin.

Mijn ‘waarom’ voor Excalibur Networks

Excalibur Networks is ontstaan vanuit de Tempeliers energie in combinatie met de saga van Arthur en de ronde tafel, het magische zwaard Excalibur en de steen der wijzen.

Met die ⚡& vanuit die energie werk ik. Zodat magie kan ontstaan. Het pad van de magiër 🧙‍♂️ heeft de voorbije 7 jaar een hobbelig parcours gehad.

De Riddercode

Ridders hebben een code, ik werk via een ethische code, volgens de missie en gebouwd op waarden & normen.

Ik neem mijn taak als ridder serieus en werk enkel met bedrijven die ethisch & maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Is jouw bedrijf reeds ‘futureproof’?

De tijden veranderen in snel tempo.

Ben jij in staat om met veranderingen om te gaan? Ben jij financieel voorbereid om snel te bewegen in deze onzekere tijden?

De ondernemer zelf, de organisatie, alles draait steeds meer om persoonlijkheid om authenticiteit en om echtheid. Ondernemen vanuit het hart, vanuit je intuïtie en door te doen.

Kennis online en offline overbrengen en dat met elkaar verbinden. In combinatie met leiderschap, keuzes maken en focus en leven volgens jouw waarden.

Met een voorliefde van mensen te willen helpen, om hen verder te brengen in hun leven en werk. Vanuit netwerken en op financieel gebied via het aanleren van bouwen van passief inkomsten stromen, financieel geletterheid bevorderen, financiële educatie & persoonlijke ontwikkeling. Want iedereen verdient een 2de inkomstenstroom.