Marcel Lahaije

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven? Alsof er nog ergens iets op je ligt te wachten? Een bijzondere schat, wachtend om ontdekt te worden. Een ongeschreven verhaal, wachtend om verteld te worden. Een verhaal waarin jij de held bent en beschikt over bijzondere krachten. En met die krachten kun je een bijdrage leveren om de wereld tot een mooiere plek te maken. Pablo Picasso zei ooit:

“the meaning of life is to find you gift and the purpose of life is to give it away”.

Stel je nou eens voor dat er een schatkaart bestaat die laat zien waar die schat begraven ligt. En om die schat te ontdekken zul een bijzondere reis moeten afleggen. Een reis die gevuld is met vele uitdagingen en gevaren. Maar de beloning is groot: de kans om een held te zijn en jouw unieke talent met de wereld te delen.

Graag nodig ik je uit voor een unieke lezing waarbij ik je mee op reis neem langs scenes uit beroemde films zoals Star Wars, The Matrix, Harry Potter en Lord of the Rings.

Ik deel  mijn persoonlijke verhalen, ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn zoektocht en ik laat je zien welk pad jij kunt bewandelen om jouw unieke en bijzondere talent te ontdekken.

Mijn naam is Marcel Lahaije en ik ben een Storyteller! Wat is jouw superkracht?