Excalibur Health

Met Excalibur Health onderdeel van Excalibur Networks richten we ons op kwaliteit. Want enkel het beste is goed genoeg. Door gezondheid op een holistische manier te benaderen kan je écht het verschil maken.

Daarom werken we enkel samen met bedrijven die voldoen aan onze ethische en duurzame normen. Ethiek, vertrouwen en de hoogste kwaliteit gaan hand in hand met een goede gezondheid.

We werken enkel met geregistreerde partners Hieronder vind je onze partners. Elke partner is gelinkt aan een referral link met ons bedrijf.

Healy

Healy is de eerste medische wearable op frequentietherapie wat dankzij een ingebouwde quantumsensor instant je lichaam uitleest en voedt met frequenties. Deze technologie bevordert jouw gezondheid op alle niveaus!

Healy is een Klasse IIa medisch apparaat, ontwikkeld in Duitsland, dat voldoet aan alle vereiste Europese kwaliteits- en veiligheidsregelgeving. De kwantumsensor van Healy tuned in op jouw unieke informatieveld. Healy stuurt frequenties uit om je systeem te stimuleren de ideale frequenties aan te nemen, en zo je bio-energetische veld in harmonie te brengen.

Waarom Healy?

Healy als medisch hulpmiddel wordt ingezet voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine. Evenals voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy zijn experimenteel en op dit moment nog niet voldoende wetenschappelijk aangetoond.

Voor wie is Healy?

Voor de mens die bewust op zoek is naar een betere gezondheid zonder medicatie. Voor de mens die aan één van de 7 bovenstaande medische aandoeningen lijdt en dit op een niet-invasie manier wilt behandelen.

Maar ook voor wie zijn levenskwaliteit wilt verhogen. Zowel op persoonlijk, fysiek, mentaal en financieel vlak?

Bezoek dat snel onze webshop

.https://eu.healy.shop/partner?partnername=5185-9223-1587

Businessmogelijkheden

Ben jij een coach, mentor, therapeut, kenniswerker, trainer, … en wil jij een inkomen opbouwen naast jouw zaak? Excalibur Healh helpt jou hierbij! Wij bieden een op maat van uw vragen, persoonlijke begeleiding aan.

Samen met jou maken gaan we luisteren wat je nodig hebt, waar je naar op zoek bent en waar we jou daar het best in kunnen ondersteunen. Zowel naar uw klanten als jezelf.

Voel jij je geroepen om zelf Healy te verdelen, een inkomen te genereren en met anderen samen te werken – van deze wereld een mooiere plek te maken?

Dan is het hoog tijd dat we samen zitten! Contacteer me dan asap via link! https://www.linkedin.com/in/jovolckaert of stuur me een mail op info@excaliburacademie.be

Root Brands

ROOT is een gezondheids- en welzijnsbedrijf dat gelooft in het bereiken van de “ROOT” van uw gezondheidsproblemen. De producten van ROOT zijn niet-GMO, biologisch, veganistisch en glutenvrij. We zetten ons in om alternatieve oplossingen te bieden die mensen helpen zich sterker en gelukkiger te voelen en de regie over hun gezondheid te nemen.

meer info via https://therootbrands.com/excaliburnetworks

Het verhaal

ROOT is ontstaan ​​uit een specifieke wens om het pad naar welzijn opnieuw te creëren. Bovendien, om elk individu de kennis en oplossingen te bieden om enkele van de grootste gezondheidsuitdagingen aan te pakken waarmee we vandaag worden geconfronteerd: een giftige omgeving, stress, levensdruk en ongeluk, onder andere. Zo hebben we de meest briljante geesten gecombineerd met een filantropisch doel om een ​​unieke reis naar gezondheid en geluk voor iedereen wereldwijd te creëren.

Onze oprichters hebben wereldwijd succes van wereldklasse op het gebied van zakelijk inzicht, gezondheid en welzijn. Ze behoren tot wereldberoemde internationale organisaties die tot de beste leiders in hun verschillende sectoren behoren.

Onze inspiratie en kernwaarden komen voort uit het erkennen van de verschillende behoeften van de mensheid die vandaag de dag in onze wereld zichtbaar zijn.

We kwamen samen om de beste, superieure producten te brengen op basis van integriteit, authenticiteit, eenvoud en educatie. We leiden met menselijke basisprincipes van integriteit, eerlijkheid, oprechte service, vertrouwen en waarheid.

“Beter leven en betere lichamen.”

Als bedrijf hebben we een gemeenschappelijk doel om te handelen, verwachtingen te overtreffen en de belofte van gelijke kansen op alle gebieden voor onze klanten en iedereen die met ons verbonden is, waar te maken. Als gevolg hiervan creëren we leuke, levensveranderende ervaringen terwijl we een levendige, ondersteunende gemeenschap opbouwen.

Het verhaal van ROOT is nog maar net begonnen. We heten je welkom om deel uit te maken van dat verhaal.

Een bedrijf vanuit kernwaarden opgebouwd

Root is gebaseerd op vier kernwaarden: eenvoud, authenticiteit, integriteit en educatie.

Wij geloven in het inspireren van de gemeenschap om hun leven te verbeteren door middel van authentieke, eerlijke oplossingen, meer diepgaande kennis van natuurlijk welzijn en eenvoudige maar effectieve oplossingen voor de gezondheid van het hele lichaam.

Ben je benieuwd geworden wat ROOT voor jou in petto heeft, bezoek dan snel onze webshop

https://therootbrands.com/excaliburnetworks

Het ‘nieuwe werken’

Ben jij jouw baas beu, ben je uitgekeken op je job of is het hoog tijd voor iets nieuws? Wij hebben voor jou de mogelijkheden in petto die jouw levenskwaliteit én manier van werken en geld verdienen op zijn kop zetten!

Mogelijks wil jij mensen beter maken, wil jij een leider worden die anderen ook deze kans wilt geven, wil jij hier een volwaardig inkomen uit halen dat je onderhoudt, wil jij ontdekken hoe het anders kan, … wel laten we dan snel samen zitten zodat ik jou de mogelijkheden van dit bedrijf leer tonen!

Contacteer me dan via privé bericht op https://www.linkedin.com/in/jovolckaert of contacteer me op info@excaliburacademie.be .

Aarding

Je lichaam aarden is jezelf genezen!

Een spontane reactie van Deepak Chopra (arts, endocrinoloog, auteur), zonder een medische claim te willen zijn, over de effecten van aarding op ons lichaam.
Kan iets zo eenvoudig, als je letterlijk verbinden met de aarde, een impact hebben op je gezondheid en vitaliteit?
Kan deze (her)verbinding met de natuur een sleutel tot een sterkere weerstand en immuunsysteem betekenen?

Goed nieuws!  Ontdek even mee wat aarden, fysiek contact met de natuur zelf, effectief doet met onze biologie en hoe het onze stress en spanningen (eigen en ontvangen) kan helpen oplossen. Meetbaar wel, want we geloven niet in ‘zomaar’…

Als je jezelf aardt, blootsvoets of met je huid in contact komt met de aarde, dan gebeurt er één van de meest natuurlijke effecten op je lichaam waarmee we als mens duizenden jaren mee ontwikkeld zijn, maar reeds lang geïsoleerd van raakten. Dit is de essentie van hoe ons lichaam biologisch altijd al functioneerde.

Lees even verder waarom jezelf terug in contact brengen met de aarde, en dat mag je met de speciaal hiervoor ontwikkelde en zeer eenvoudig toe te passen aardingsproducten letterlijk nemen, een keerpunt kan betekenen voor je gezondheid, je vitaliteit en je welzijn. Zowel lichamelijk als geestelijk want beiden zijn intens verbonden in één lichaam.

Meer goed nieuws.  Nu kan er de hele nacht lang en ook tijdens het werken overdag, simpel en betaalbaar, van de vele voordelen van het aarden genoten worden om je te helpen ontspannen en om je weerstand op een natuurlijke wijze terug op te bouwen. Een basisvoorwaarde om optimaal gezond te blijven en beter te recupereren van stress of inspanningen.
De bewering van de grondlegger van het aarden, Clint Ober (US) dat dit misschien de grootste gezondheidsdoorbraak ooit is laten we even in het midden. Het is wel zo dat jezelf aarden voor je klaar ligt om haar geheimen aan je prijs te geven.

Nog meer goed nieuws. Als dank dat jij hier bent deel ik jou graag de kans om 6% korting op jouw aankoop te ontvangen!

Gebruik hiervoor deze link:

http://aarding.org/nl/discount/AFxxx6?aff=xx

Succes!