Excalibur Health

Uw gezondheid op een holistische manier benaderen via biohacking. Daar zijn we sterk in.

Root Brands

ROOT is een gezondheids- en welzijnsbedrijf dat gelooft in het bereiken van de “ROOT” van uw gezondheidsproblemen. De producten van ROOT zijn niet-GMO, biologisch, veganistisch en glutenvrij. We zetten ons in om alternatieve oplossingen te bieden die mensen helpen zich sterker en gelukkiger te voelen en de regie over hun gezondheid te nemen.

Het verhaal

ROOT is ontstaan ​​uit een specifieke wens om het pad naar welzijn opnieuw te creëren. Bovendien, om elk individu de kennis en oplossingen te bieden om enkele van de grootste gezondheidsuitdagingen aan te pakken waarmee we vandaag worden geconfronteerd: een giftige omgeving, stress, levensdruk en ongeluk, onder andere. Zo hebben we de meest briljante geesten gecombineerd met een filantropisch doel om een ​​unieke reis naar gezondheid en geluk voor iedereen wereldwijd te creëren.

Onze oprichters hebben wereldwijd succes van wereldklasse op het gebied van zakelijk inzicht, gezondheid en welzijn. Ze behoren tot wereldberoemde internationale organisaties die tot de beste leiders in hun verschillende sectoren behoren.

Onze inspiratie en kernwaarden komen voort uit het erkennen van de verschillende behoeften van de mensheid die vandaag de dag in onze wereld zichtbaar zijn.

We kwamen samen om de beste, superieure producten te brengen op basis van integriteit, authenticiteit, eenvoud en educatie. We leiden met menselijke basisprincipes van integriteit, eerlijkheid, oprechte service, vertrouwen en waarheid.

“Beter leven en betere lichamen.”

Als bedrijf hebben we een gemeenschappelijk doel om te handelen, verwachtingen te overtreffen en de belofte van gelijke kansen op alle gebieden voor onze klanten en iedereen die met ons verbonden is, waar te maken. Als gevolg hiervan creëren we leuke, levensveranderende ervaringen terwijl we een levendige, ondersteunende gemeenschap opbouwen.

Het verhaal van ROOT is nog maar net begonnen. We heten je welkom om deel uit te maken van dat verhaal.

Een bedrijf vanuit kernwaarden opgebouwd

Root is gebaseerd op vier kernwaarden: eenvoud, authenticiteit, integriteit en educatie.

Wij geloven in het inspireren van de gemeenschap om hun leven te verbeteren door middel van authentieke, eerlijke oplossingen, meer diepgaande kennis van natuurlijk welzijn en eenvoudige maar effectieve oplossingen voor de gezondheid van het hele lichaam.

Ben je benieuwd geworden wat ROOT voor jou in petto heeft, bezoek dan snel onze webshop

Doe je voordeel via deze link en start jouw eigen reis : https://therootbrands.com/excaliburnetworks

Ik geef jou graag hulp hierin met al jouw vragen.

Het ‘nieuwe werken’

Zoek jij een nieuwe uitdaging of wil jij je horizonten als ondernemer verkennen, wil jij een bijverdienste of ben je een netwerker? Wat het ook is, wij hebben voor jou de mogelijkheden in petto die jouw levenskwaliteit én manier van werken en geld verdienen op zijn kop zetten!

Mogelijks wil jij mensen beter maken, wil jij een leider worden die anderen ook deze kans wilt geven, wil jij hier een volwaardig inkomen uit halen dat je onderhoudt, wil jij ontdekken hoe het anders kan… wel laten we dan snel samen zitten zodat ik jou de mogelijkheden van dit bedrijf leer tonen!

Contacteer me dan via privé bericht op https://www.linkedin.com/in/jovolckaert of contacteer me op de.netwerkridder@gmail.com

Aarding

Je lichaam aarden is jezelf genezen van Electric Magnetic Frequencies (EMF’s)

Mijn eigen ervaring met dit product:

Sinds enkele maanden slaap ik op een hoofdkussen met zilverdraad verbonden met een aardingspin op het net. Mijn grote gezondheidsvoordelen zijn dat ik veel dieper en beter slaap, veel minder moe ben als ik wakker word en dat ik overigens niet meer snurk! (echt!)

Mijn slaap -en levenskwaliteit zijn er stevig op vooruit gegaan sinds ik op dit hoofdkussen slaap. Binnenkort wens ik zelfs andere producten van dit gamma aan te schaffen. Als je hulp nodig hebt in optimaal gebruik, wil ik jou graag daarin bijstaan.

Tevens hieronder hoor je wat een bekende holistische arts hierover te zeggen heeft:

Een spontane reactie van Deepak Chopra (arts, endocrinoloog, auteur), zonder een medische claim te willen zijn, over de effecten van aarding op ons lichaam.
Kan iets zo eenvoudig, als je letterlijk verbinden met de aarde, een impact hebben op je gezondheid en vitaliteit?
Kan deze (her)verbinding met de natuur een sleutel tot een sterkere weerstand en immuunsysteem betekenen?

Goed nieuws!  Ontdek even mee wat aarden, fysiek contact met de natuur zelf, effectief doet met onze biologie en hoe het onze stress en spanningen (eigen en ontvangen) kan helpen oplossen. Meetbaar wel, want we geloven niet in ‘zomaar’…

Als je jezelf aardt, blootsvoets of met je huid in contact komt met de aarde, dan gebeurt er één van de meest natuurlijke effecten op je lichaam waarmee we als mens duizenden jaren mee ontwikkeld zijn, maar reeds lang geïsoleerd van raakten. Dit is de essentie van hoe ons lichaam biologisch altijd al functioneerde.

Lees even verder waarom jezelf terug in contact brengen met de aarde, en dat mag je met de speciaal hiervoor ontwikkelde en zeer eenvoudig toe te passen aardingsproducten letterlijk nemen, een keerpunt kan betekenen voor je gezondheid, je vitaliteit en je welzijn. Zowel lichamelijk als geestelijk want beiden zijn intens verbonden in één lichaam.

Meer goed nieuws.  Nu kan er de hele nacht lang en ook tijdens het werken overdag, simpel en betaalbaar, van de vele voordelen van het aarden genoten worden om je te helpen ontspannen en om je weerstand op een natuurlijke wijze terug op te bouwen. Een basisvoorwaarde om optimaal gezond te blijven en beter te recupereren van stress of inspanningen.
De bewering van de grondlegger van het aarden, Clint Ober (US) dat dit misschien de grootste gezondheidsdoorbraak ooit is laten we even in het midden. Het is wel zo dat jezelf aarden voor je klaar ligt om haar geheimen aan je prijs te geven.

Start vandaag nog je voordeel hierbij: http://aarding.org/nl/discount/AFxxx6?aff=xx

Nog meer goed nieuws. Als dank dat jij hier bent deel ik jou graag de kans om 6% korting op jouw aankoop te ontvangen!

Gebruik hiervoor deze link:

Succes!