Zouliga Malki

Na 20 jaar gewerkt  te hebben in de luchtvaartindustrie, vond ik de tijd rijp om mijn passies en talenten beter in te zetten om mensen naar een hoger level te brengen:- Mensen met service & vriendelijkheid zich op hun gemak laten voelen

– Focus om veilig & verantwoordelijk de “weg” van reizigers te laten verlopen naar een hoger en vooral verrijkend niveau tillen.

Human Diamond Shaper

Net als een diamant heeft een mens vele facetten. Sommige kanten zijn beter geslepen dan andere.Als je je diamant goed en in het zonlicht plaatst, zal de diamant gaan schitteren.

Dat is precies wat ik doe als Human Diamond Shaper: ik laat je je verborgen potentieel ontdekken en help nieuwe facetten aan te scherpen.

Wanneer je een moeilijke tijd doormaakt, is het een natuurlijke reactie dat jij je naar binnen keert en je afsluit van alles en iedereen.

Vaak raak je verlamd, omdat je geen uitweg meer ziet. Tijd om je goed te laten begeleiden door mensen die je opbeuren en je helpen een doorbraak te maken. We zorgen voor een veilige omgeving en we belichten het pad dat we samen met jou bewandelen.

Mensen die de neiging hebben om hoog in de eigenschap van openheid te zijn, zijn meer bereid om nieuwe dingen, frisse ideeën en nieuwe ervaringen te omarmen. Ze zijn ruimdenkend en benaderen nieuwe dingen met nieuwsgierigheid en hebben de neiging om nieuwe avonturen, ervaringen en creatieve inspanningen na te streven.

Ze kunnen ook heel goed nadenken over en verbanden leggen tussen verschillende concepten en ideeën. Op de weg van het diamond shapen, begeleiden en ondersteunen wij jou met open hart en ziel.

Ik vorm menselijke diamanten om hun waarheid en missie uit te spreken en uit te dragen.
Het liefst verbind ik deze gelijkgestemden  met elkaar , die vaak dezelfde gedragspijlers in zich hebben: de GRRR-attitude.

Genuine: oprecht en puur
Respectable: respectvol omgaan
Remarkableopmerkelijk opvallen met hun expertise en talenten
Royal & loyal: waardig omgaan met hun eigen waarden en die van anderen en de extra inspanning willen doen uit louter dienstbaarheid

Voor deze mensen en community zet ik mij met hart & ziel in!