bewust verbindend netwerken

Verbindend netwerken voor waardengedreven ondernemers

Beste ondernemer,

Na een lange periode van noodgedwongen beperkingen opgelegd door overheden voelen veel ondernemers het kriebelen om opnieuw te gaan netwerken offline. In het echt dus.

Niet langer die zoommeetings en online tools die ons goed geholpen hebben. Neen, échte fysieke netwerkmomenten. Waar we elkaar treffen. Waar we verbinden.

Met Excalibur Networks breiden we vanaf dit jaar ons aanbod uit.

Excalibur Networks onderscheidt zich door te kiezen voor waarden gedreven ondernemers die bewust zijn & openstaan voor verbinding, te begeleiden in hun groei. Op een niet discriminerende manier!

We zijn dan ook verheugd jou uit te nodigen op 22/2/22 om 19.30u op de eerste verbindend netwerk -event van Excalibur Networks.

Een netwerkavond waar we elkaar opnieuw in de ogen kunnen kijken en waar ondernemersideeën vorm krijgen. Waar jij relaties kunt bouwen en verstevigen en van gedachten kunt wisselen met andere gelijkgestemde ondernemers.

verbindend netwerken
businesscenter Idola, Lochristi

22 februari 2022 een magische datum!

Als mens houden we van speciale data. Het geeft net dat ietsje meer magie aan ons leven.

Wel daarom dat Excalibur Networks deze dag wil aangrijpen om die magie van die dag door te geven aan jou.

Want wist je dat 22/2/2022 in numerologie een krachtig signaal geeft?

De som van de getallen (0 wordt niet meegeteld) wordt herleidt naar 1 getal. In dit voorbeeld van onze startdatum is dit 2+2+2+2+2+2= 6×2= 12 = 3

3 is een heilig getal dat veel symbolische betekenissen heeft. 3 is gerelateerd aan creatieve energie, humor, positieve houding en overvloed.

Al wie op die dag bewust kiest voor acties te ondernemen in zijn/haar onderneming kiest dus voor vrede en liefde in zijn/haar leven te brengen. Bovendien zal je klaar zijn voor een nieuw begin en groei in de nabije toekomst.

Op een 3 dag zoals we dat noemen in numerologie, is het dan ook erg belangrijk om sociaal te zijn en met andere mensen te communiceren. Soms zal het nodig zijn om hun hulp te accepteren.

Herkomst numerologie

Numerologie is heel oude (vergeten) kennis die voortkomt uit astrologie en gerelateerd aan wiskunde. Het werd net zoals homeopathie ENKEL toegepast aan koningshuizen en in adellijke kringen voor 1000-den jaren en was verboden voor niet adellijken! Dat zegt dus wel wat.

Schrijf je in!

Gelukkig is deze kennis wel bekender geworden en kan jij nu hier gebruik van maken! Ben je benieuwd geworden en wil je aanwezig zijn? Maar vooral wil jij ook die magie van de avond ervaren? Schrijf je dan snel in en zorg dat je voorraad business kaartjes is bijgevuld!

We werken met een inschrijvingslijst wat beperkt is tot 49 deelnemers.

Je vind alle info op volgende link: Kom verbindend netwerken! – Excalibur Networks | Excalibur Networks

Wij kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen en er een aangename toffe openminded avond van te maken!

Met ridderlijke netwerkgroeten,

Excalibur Networks en businesscenter Idola, Lochristi