Je krijgt altijd wat je nodig hebt

Mijmeringen over wat je verdient, mag ontvangen en van leren…

IK geef toe – als je na een tijdje ‘onzichtbaarheid’ weer zichtbaarheid wilt opnemen en ook echt stappen vooruit wilt zetten om echt impact te maken in de wereld, dan beslis je om dingen te doen die veelal BUITEN je comfortzone liggen. Je weet wel, die dingen die zo spannend zijn dat je er een krop van in je buik krijgt.

Wat doe je eraan hoor ik je denken? Wat jij doet kan ik jou niet zeggen. Ik ga je wel vertellen wat ik doe. En mag dat dan een inspiratiebron zijn voor jezelf waardoor je echt in actie komt.

We zijn allemaal gezegend met iets wat ons door de natuur gegeven is maar wat we meestal niet waarderen omdat het net zo ‘normaal’ is. We zien er het grote wonder niet van in!

Namelijk onze talenten.

En ik ben de eerste om toe te geven dat ik hierop zondig. Ook ik ben me vaak niet bewust van de kracht van mijn talenten en de transformatie die deze teweeg brengen. Vooral het deeltje zelfbewustzijn en geloof in jezelf op momenten dat iedereen rondom jou het niet zo ziet.

1 gouden regel: als jij er blij van wordt en het geeft je energie, wees maar zeker dan het dat ook doet met anderen. En dat er dus een publiek is hiervoor.

Terugkomende op de titel van deze blog: Je krijgt altijd wat je nodig hebt. Eenmaal je snapt wat de samenwerking van het brein en het universum doen, om je te laten groeien (of je het nu wilt of niet) en hoe jij hierin een groot onderdeel van bent… Als je dat snapt, dan gaat er een nieuwe wereld open.

Momenteel ben ik aan een plafond terecht gekomen. Een hardnekkig plafond waar ik weer nieuwe dingen mag gaan leren om de volgende stappen in mijn ontwikkeling te gaan zetten.

Stappen die me heel veel angst inboezemen maar die me ook laten verlangen naar een veel beter werkelijkheid dan deze waar ik nu ik zit.

En ik merk dat dit proces zich in gang aan’t zetten is. Nieuwe verbindingen worden gelegd, nieuwe ervaringen verzameld en heel veel interessante mensen komen op mijn pad.

Voor het eerst in mijn leven gebeurt dit vanuit mijn eigen mannelijke kracht waarvoor ik kies te gaan staan in plaats van het weg te geven wat ik de al jaren deed. Door het niet te hoeven doen of het te laten ontnemen (want dat is het eigenlijk) voelde ik me reddeloos en hulpeloos worden.

Vandaar een warme oproep aan alle mannen die dit lezen, laat je mannelijke kracht niet ontnemen! Durf te gaan staan en ervaar. Verbind met andere mannen. Ik ben tot het besef gekomen dat mannen die dat niet doen en zich laten leiden door een krachtige – mannelijke energie gedreven vrouw, zichzelf hun verantwoordelijkheden en kracht laten ontnemen. Je wordt letterlijk ont-kracht.

Ook als dit alles voor jou nog niet resoneert of te ver van je bed is momenteel, dat is het een les die je te leren krijgt waardoor je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Voor mezelf had ik die relatiebreuk nodig. Die relatie die stopte in juli 2022. Waarin we samen niet meer gelukkig waren. Liever alleen dan in een middelmatige relatie. Die relatiebreuk heeft heel veel doen shiften.

Mijn naam is Johan Volckaert en ik laat als spiritueel ondernemer en mentor zielsbewuste mannen en vrouwen (weer) vanuit hun hart verbinding leggen met zichzelf. Heb jij de MOED om vol in je waarheid te gaan staan én jouw ridderkracht te stimuleren?

Zijn wij al verbonden met elkaar?

In nodig je graag uit in de privé community van zielsbewuste ridderlijke pioniers! Wees welkom via de button hieronder. Tot gauw.

Met ridderlijke groeten,

Johan